Sunnuntai 19.4.2015 04:01

Haku & hyöty

Ajoneuvohaku

Palvelut tuottaa Ajohallintokeskus Trafi.

Autot, perustiedot

Tarkista kätevästi mm. autojen omistaja- ja haltijatiedot lähettämällä tekstiviesti A REKISTERITUNNUS numeroon 16258 (esim. A XYZ123 numeroon 16258). Vastauksena saat kyseisen auton merkin, mallin, nykyisten omistajan ja haltijan nimet sekä kotipaikkakunta.

Hinta: 2,00 €/haku (alv.24%). Elisan, Kolumbuksen, DNA:n ja Saunalahden liittymillä veloitus vain onnistuneista hauista. Soneran ja TeleFinlandin liittymillä veloitus jokaisesta lähetetystä viestistä.

Autot, tarkemmat tiedot

Jos haluat vieläkin tarkempaa tietoa autosta niin (lisäksi esim. auton tehon, käyttöönottopäivän, katsastus- vakuutus- ja rasitetiedot) lähetä tekstiviesti AT REKISTERITUNNUS numeroon 16258

Hinta: 2,50 €/haku (alv. 24%). Elisan, Kolumbuksen, DNA:n ja Saunalahden liittymillä veloitus vain onnistuneista hauista. Soneran ja TeleFinlandin liittymillä veloitus jokaisesta lähetetystä viestistä.

Moottoripyörät

Moottoripyörän omistaja-, haltija- vakuutus- ja rasitetiedot sekä pyörän merkin, mallin, tehon, tilavuuden ja käyttöönottopäivän tarkistat nopeasti lähettämällä tekstiviestin MP REKISTERITUNNUS numeroon 16258

Hinta: 2,50 €/haku (alv.24%). Elisan, Kolumbuksen, DNA:n ja Saunalahden liittymillä veloitus vain onnistuneista hauista. Soneran ja TeleFinlandin liittymillä veloitus jokaisesta lähetetystä viestistä.

Henkilökohtainen puhelinpalvelu

Elisan puhelinpalvelusta numerosta 0100-7810 saa joka päivä kellon ympäri rekisteritunnuksen tai valmistenumeron perusteella tarkat tiedot ajoneuvoista. Yhden puhelun aikana voi tiedustella enintään kolmen ajoneuvon tietoja. Puhelun hinta: (3,53€/min+pvm).

Palvelujen tietolähde: Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi / Ajoneuvoliikennerekisterikeskus Trafi

Muita hakuja

› Numero- ja osoitehaku
› TV-ohjelmat
› YTV Reittipalvelu
› Sanakirja

‹ Takaisin

tracker