Perjantai 27.11.2015 20:58

Haku & hyöty

ake_mv_280.gif

Ajoneuvohaku

Palvelujen tietolähde: ajoneuvoliikennerekisteri, Trafi

Autot, perustiedot

Tarkista kätevästi mm. autojen omistaja- ja haltijatiedot lähettämällä tekstiviesti A REKISTERITUNNUS numeroon 16258 (esim. A XYZ123 numeroon 16258). Vastauksena saat kyseisen auton merkin, mallin, nykyisten omistajan ja haltijan nimet sekä kotipaikkakunta.

Hinta: 2,00 €/haku (alv.24%). Elisan, Kolumbuksen, DNA:n ja Saunalahden liittymillä veloitus vain onnistuneista hauista. Soneran ja TeleFinlandin liittymillä veloitus jokaisesta lähetetystä viestistä.

Autot, tarkemmat tiedot

Jos haluat vieläkin tarkempaa tietoa autosta niin (lisäksi esim. auton tehon, käyttöönottopäivän, katsastus- vakuutus- ja rasitetiedot) lähetä tekstiviesti AT REKISTERITUNNUS numeroon 16258

Hinta: 2,50 €/haku (alv. 24%). Elisan, Kolumbuksen, DNA:n ja Saunalahden liittymillä veloitus vain onnistuneista hauista. Soneran ja TeleFinlandin liittymillä veloitus jokaisesta lähetetystä viestistä.

Moottoripyörät

Moottoripyörän omistaja-, haltija- vakuutus- ja rasitetiedot sekä pyörän merkin, mallin, tehon, tilavuuden ja käyttöönottopäivän tarkistat nopeasti lähettämällä tekstiviestin MP REKISTERITUNNUS numeroon 16258

Hinta: 2,50 €/haku (alv.24%). Elisan, Kolumbuksen, DNA:n ja Saunalahden liittymillä veloitus vain onnistuneista hauista. Soneran ja TeleFinlandin liittymillä veloitus jokaisesta lähetetystä viestistä.

Henkilökohtainen puhelinpalvelu

Elisan puhelinpalvelusta numerosta 0100-7810 saa joka päivä kellon ympäri rekisteritunnuksen tai valmistenumeron perusteella tarkat tiedot ajoneuvoista. Yhden puhelun aikana voi tiedustella enintään kolmen ajoneuvon tietoja. Puhelun hinta: (3,53€/min+pvm).

Palvelujen tietolähde: ajoneuvoliikennerekisteri, Trafi

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa. Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon. Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen. Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.

Muita hakuja

› Numero- ja osoitehaku
› TV-ohjelmat
› Sanakirja

‹ Takaisin

tracker