Suosikkiohjelmat aina mukanasi

Tallenna ja katso TV-ohjelmia kätevästi tabletilla ja puhelimella - tilaa Elisa Viihde -sovellus! Kokeile ensimmäinen kuukausi maksutta, jonka jälkeen 6,90 €/kk. Ei määräaikaa, tilaa vaikka kuukaudeksi kerrallaan.


Nyt myös reilusti leffoja ja sarjoja

Kampanjakoodilla AITIO1KK saat myös Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjaston 1 kk 0 €. Aitiossa on eniten kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkileffoja sekä TV-sarjoja ja lastenohjelmia. Näet myös Elisa Viihteen alkuperäissarjojen, kuten supersuositun Downshiftaajien ja Ismo Leikolan hulvattoman Ismo-sarjan toiset tuotantokaudet. Etujakson jälkeen Elisa Viihde -sovelluksen ja Aition yhteishinta on 11,90 €/kk. Ei määräaikaa, peruuta koska tahansa helposti netissä. Kampanjakoodi voimassa 31.8.2017 asti.

1. Käyttäjän tiedot

2. Tunnukset

Sähköpostiosoite on tunnuksesi. Saat salasanan ilmoittamaasi sähköpostiin.

3. Kampanjakoodi

Mikäli sinulla on kampanjakoodi, syötä se tähän kenttään.

4. Vahvista tilaus

Tilauksen kokonaissumma

Kuukausimaksut tarjouskaudella
€/kk
Kuukausimaksut tarjouskauden jälkeen
€/kk

Laskutustiedot

Laskun toimitustapa: Sähköpostilasku osoitteeseen
Jos olet jo Elisa Viihteen asiakas, sovellus sisältyy nykyisen palvelusi hintaan. Voit käyttää palvelua olemassa olevilla tunnuksillasi.

SOITTAMALLA

Rekisteröi Elisa Viihde
soittamalla 0800 464646
Avoinna ma-pe 8-20, la 9-16.30.
Puhelu maksuton kaikista kotimaan liittymistä.

MYYMÄLÄSTÄ

Hae tunnukset Elisan myymälästä.
Näytä lähin myymälä

VERKOSSA

Saat tunnukset saman tien sähköpostiisi.

elisa kirja

Kiitos tilauksestasi!

Kiitos tilauksestasi! Saat Elisa Viihde -tunnukset sähköpostiisi parin minuutin päästä. Jos sinulla sattuu jo olemaan tunnus Elisa Viihteeseen tai tilauslomakkeelle antamissasi tiedoissa on puutteita tai virheitä, tunnusten saamisessa saattaa kestää 1-2 vuorokautta.
Kun olet saanut Elisa Viihde -tunnukset, voit ladata Elisa Viihde -sovelluksen puhelimeesi tai tablettiisi ja aloittaa palvelun käytön. Tunnusten lisäksi lähetämme sinulle sähköpostitse Elisa Viihteen tilausvahvistuksen. Toivotamme sinulle viihtyisiä hetkiä Suomen suosituimman viihdepalvelun parissa!


Elisa ViihdeKuukausimaksut tarjouskaudella


Kuukausimaksut tarjouskauden jälkeen

Elisa Viihteen monipuoliset sisällöt

TV-ohjelmien tallennuspalvelun ja videovuokraamon lisäksi Elisa Viihteen sovelluksella voit nauttia myös ohjelmakirjastojen monipuolisesta tarjonnasta.